1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
15-02-2014 22:17

Ξέφυγε στο +9 ο ΟΠΕΡ

Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής Κηφισιάς μετά την ήττα του από τον ΟΠΕΡ στο Ρέθυμνο. Η ομάδα των βορείων προαστείων δεν κατάφερε να πάρει παραπάνω από ένα σετ, ενώ ο ΟΠΕΡ ξέφυγε στο +9. 

Στο πρώτο σετ οι διακυμάνσεις ήταν πολλές με τις δύο ομάδες να τα παίζουν όλα για όλα. Αν και ο ΟΠΕΡ βρέθηκε μπροστά με 15-10 ένα σερί 6-0 έφερε τον Ηρακλή Κηφισιάς μπροστά στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Ο Ηρακλής έφτασε κοντά στο 0-1, αφού έκανε το 18-22, αλλά το σερβίς της Μπόνχεβα χάρισε το σετ στους γηπεδούχους. 

Στο δεύτερο σετ ξανά η ίδια εικόνα, με τον Ηρακλή να παραμένει μπροστά και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, αλλά ο ΟΠΕΡ ανέτρεψε ξανά τα δεδομένα κι έκανε το 2-0. 

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι, όμως την τελική ανατροπή έκαναν τα κορίτσια του Σπύρου Χουντουμάδη. Ο Ηρακλής έδειξε από την αρχή ότι διεκδικούσε τουλάχιστον ένα βαθμό, ο ΟΠΕΡ πέρασε μπροστά, έφτασε στο ματς μπολ (24-22) αλλά ο Ηρακλής έκανε το 2-1. 

Στο τέταρτο σετ ο ΟΠΕΡ κράτησε μία σταθερή διαφορά 4-5 πόντων και πήρε τη νίκη με 3-1. 

Ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος δήλωσε: «Δίκαια κερδίσαμε και πλέον θα πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα για να κινδυνεύσουμε. Ήταν μια καλή εβδομάδα για την ομάδα και σήμερα κλειδί για τη νίκη ήταν η ανατροπή στο πρώτο σετ, όπου δείξαμε ότι το θέλαμε παραπάνω. Έχουμε τώρα δυο ημέρες ξεκούραση και μετά δυο ματς με τη Νάξο, όπου στο πρωτάθλημα θα παίξουμε χωρίς άγχος αλλά στο Κύπελλο θέλουμε την πρόκριση στο final 4».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Χουντουμάδης είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας, αλλά φάνηκε ότι το Ρέθυμνο το ήθελε περισσότερο, ήταν πιο ψύχραιμο σε κάποια σημεία ενώ από εμάς έλλειπε η αποφασιστικότητα που θα έπρεπε να είχαμε σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Τώρα πια η υπόθεση παραμονή μοιάζει αδύνατη και ίσως πρέπει να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά». 


ΤΑ ΣΕΤ: 25-23, 25-19, 24-26, 25-21

ΟΠΕΡ (Χαγαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα, Βασίλεβα, Νίκιτς, Μαυρέα, Φεντότοβα, Μπονχέβα, Σημαντηράκη –λ / Κατερίνη, Καλογριδάκη
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Κουντουρά, Διώτη, Καπέλου, Βλαχάκη, Λέτσκοβα, Γιακιμόβκσα, Σάκκουλα –λ / Λάβδα, Γκουντιμένκο, Κορναράκη, Σιλχάνοβα.

5 σχόλια

  • Comment Link Ntropi Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 11:22 posted by Ntropi

    Ξέρει πολύ καλα γιατί τον άλλαξαν πέρσι αλλα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς οταν έχεις φίλους και γνωστούς σιγά μην δεν τον βόλευαν για να βγάζει εξτραδάκι... Απλά στον παναθηναϊκό τον άλλαξαν και σώθηκαν, στην κηφισιά είναι δύσκολο να παραδεχθείς το λάθος σου και να αλλάξεις τον φίλο σου, την φίλη σου, τον αδερφό σου κτλ. Αλλαγές έπρεπε να γίνουν απο την αρχή που έχασαν απο τον ΕΟΣ, φάνηκε οτι η ομάδα δεν μπορούσε. Οι "σχέσεις" γονιών με στέλεχος της διοίκησης είναι γνωστές...γιατί νομίζεις οτι επέστρεψε και το "ταλέντο" κάτι χρώσταγε ο "Big Brother" και έτσι τα βόλεψε όλα. Απλά δεν σκέφτηκε ότι με τον σχεδιασμό που έκανε δεν θα έμεναν κατηγορία. Τώρα όπως λέει και ο κόουτς πρέπει να προετοιμαστούν για την Α2 ώστε να μην χάσει τα εξτρά. Για το αποτέλεσμα της προπόνησης του και για τις επιλογές του που βλέπουμε στο γήπεδο ούτε ένα σχόλιο.

  • Comment Link bilis Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 19:22 posted by bilis

    Μη μασάς Σπύρο από κακοήθειες ορισμένων που δεν ξέρουν τι γίνεται στη όμαδα.Για εμάς τους λάτρεις και γνώστες του βόλλευ παραμένεις στη κορυφή.Άλλωστε και άλλος έριξε όμαδα στη Α2 και τώρα πρωταγωνιστεί.Πάλεψες με ότι υλικό είχες και αυτό είναι προς τιμή σου.Καλά έκανες και είπες ότι δεν έχουμε καμμιά ελπίδα γιατί αυτό δείχνει πόσο άντρας και ειλικρινής είσαι.Μείνε κοντά μας και του χρόνου να ξαναζήσουμε την αναγέννηση του ΄Ηρα

  • Comment Link Blocker Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 17:09 posted by Blocker

    Πως και δεν δήλωσε οτι ακόμα μπορει να μπει τετράδα;; Με τις επιλογές που έκανε και έστησε την ομάδα φάνηκε οτι δεν μπορει απο νωρίς... Κάποιες αθλήτριες βολευτηκαν επειδή ειναι χαλαρός ο "προπονητής" και όπως πάντα η κηφισια δεν τις πίεσε καθόλου...βολευτηκαν και οι σχέσεις τω 2 αδερφών με τους γονείς και όλα καλα!!! Έτσι ούτε στην Α2 δεν μένουν, ενώ φαινότανε απο το πρώτο παιχνίδι οτι η ομάδα ήθελε αλλαγές ο προπονητής δεν κουνήθηκε και όπως φαίνεται απο τις δηλώσεις του ακόμα και τωρα πιστεύει οτι μόνο οι αθλήτριες φταίνε...

  • Comment Link δόκτωρ Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 15:02 posted by δόκτωρ

    Αλήθειες που καίνε αλλά το αυτί τους δεν ιδρώνει... ΑΛλωστε η κόντρα και μεσα στην ομαδα καλά κρατεί ακομα. Οι μεν θελαν την ομαδα στην Α2 απο την αρχή της χρονιάς οι δε την ήθελαν στην Α1.

  • Comment Link kalxas Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 09:12 posted by kalxas

    Δυστυχώς αποδυκνείεται για μια ακόμα φορά το ποσο ανεπαρκής ειναι η διοίκηση κ ο προπονητής...
    Ομάδα που μαθηματικά δεν έχει πεσει κ ο προπονητής της πετάει πετσέτα πριν τελειωσει το πρωτάθλημα!!!
    ΑΝτι να κοιτάξουν πως το παλευουν οι Ιωνες κ οι άλλες ομάδες μέχρι τέλους (κ μπράβο τους)το μόνο που κάνουν ειναι να κάθονται να κλαινε κ να μοιρολατρούν!!!
    Αλήθεια κοουτς μήπως επιτέλους κατάλαβες γιατι σε άλλαξαν περσυ απο τον ΠΑΟ?
    ΜΗπως τον ειχες φέρει στην ιδια θεση που έφερες φέτος την Κηφισιά με την ιδιες επιλογές, σκέψεις κ φιλοσοφία??
    Μήπως οι φωτεινοι παντογνώστες τις διοικησης θεωρουν οτι ειναι εύκολο να ανέβουν του χρονου απο την Α2?
    Με μια προχειρη ματιά κ απο οτι αποδυκνείεται φέτος στους ομίλους της Α2 μάλλον δυσκολο το βλεπω κ ιδιως απο τη στιγμή που αθλήτριες που κάνουν την διαφορά δεν βλέπω να μένουν ούτε να έρχονται στην ομαδα του χρονου....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ